Македонски - Документарен филм - Медицинскиот лекар кој трајно лекува кашлица во светот

Приказна за лек против кашлица - д-р Мајлс Вајнбергер Погледнете ја бесплатната целосна верзија тука: https://youtu.be/jnQUvD8Qdj0 Ова видео обезбедува рецензирани и објавени истражувања за да ги искористите во разговорите со вашиот лекар. Ниту една од овие информации не е медицински совет - никогаш. Доверлив, и рутински се однесуваше на безброј прилики од страна на ценети лекари, пулмологија, астма и медицински провајдери од реномирани институции. #JonsHopkinsMedicine, #NewYorkMedical College, #Rutgers, #National Health Service, (National Children’s Hospital, Ireland) #KaiserPermanente, #CenterPointMedicine, #RadyChildrensHhomhealth, (Сан Диего) (Дарвин, Северна Територија, Австралија), # ДолинаСетска болница и други реномирани и ценети медицински центри од земји низ целиот свет, рутински ги користат и ги упатуваат нивните најстрашни, неизлечиви педијатриски, возрасни и постари пациенти на HabitCough.com за трајно лекување на кашлица кога сè друго не успее. Овие посветени медицински лекари тука рутински ги упатуваат нивните најтешки педијатриски, возрасни и постари пациенти со неизлечиви случаи на нерешлива хронична кашлица. Дијагностицираните пациенти се инстантно и трајно излекувани од кашлицата со денови, недели, месеци, години, па дури и децении, едноставно со гледање на документарниот филм погоре. Да, со гледање на документарното видео погоре. Тешко е да се поверува, но тоа е вистина. Ова е неверојатната приказна за која сте чуле. Акутна и хронична кашлица - навика кашлица 500 000 кашлица; излечен буквално за неколку минути. Рецензираното објавено писмо на д-р Вајнбергер „Неочекувано и несакано лекување на навика од кашлица од страна на прокси - М. Вајнбергер“:


http://bit.ly/CureByProxy

=================================


Нон стоп „ужасна кашлица“ - Запрена за 10 минути за деца и возрасни! Акутна и хронична кашлица - Сесија за терапија со престанок на кашлица со д-р Мајлс Вајнбергер, д-р Испратете ми по е-пошта @ habitcough@gmail.com - Денис Нашата слатка 12-годишна ќерка кашлаше над 500.000 пати во рок од 3 месеци - од НЕМА причина. Некои деца и возрасни можат да кашлаат илјадници пати на ден со години и години - без позната причина или да завршат на повидок. Целиот стандарден лек - за Витанија беше целосно неефикасен. Немаше крај на повидок за нејзината кашлица со навика. Слушнавме за д-р Мајлс Вајнбергер и сè се смени. По само 5 минути со д-р Вајнбергер, кашлањето на Бетани престана! и започна нејзиното лекување. Победа со д-р Мајлс Вајнбергер, д-р Сите елементи, вклучувајќи ја и победничката сесија на Бетани со д-р Вајнбергер, се достапни бесплатно, тука на www.HabitCough.com Овој фансајт за д-р Вајнбергер ја содржи вистинската победничка сесија на Бетани со сите нејзини одговори и емоции. Витанија ги обезбедува овие информации на мажи, жени, мамички, татковци, момчиња и девојчиња ширум светот. Таа сака да можете поефикасно да комуницирате со ВАШИТЕ доверливи медицински професионалци за да утврдите дали вашето или вашето дете има кашлица со навика и да одреди правилен начин за лекување. Видеата, содржината и другите медиуми не се наменети за дијагностицирање, лекување, лекување или спречување на какво било заболување или болест. Ова е фантастика за нашиот медицински херој, д-р Мајлс Вајнбергер, д-р! ИМПЕРАТИВНО е да се консултирате со ВАШИТЕ доверливи медицински херои за дијагностицирање, лекување, насочување и насочување. HabitCough.com е само фансајт и не е поврзан, ниту е одобрен на кој било начин со која било личност, компанија или организација споменати на мојот фансајт! - Благодарам, Денис и enен

1 view

Recent Posts

See All

© 2021 by The Habit Cough Association™ - Stopped. Instantly cured & completely amazing!

Disclaimer: This website does not provide medical advice or diagnosis in any way, shape, manner, or form. Consult with your trusted medical personnel for potential diagnosis and treatment. Use the knowledge contained herein at your own free will with no warranty. Only make decisions based upon the advice of your trusted doctors. To do otherwise would be unwise. The use of this website constitutes your agreement with our terms of service located HERE. Not responsible for offsite links.. The use of this website does not create or constitute a doctor-patient relationship with Dr. Weinberger in any manner, fashion, or form. Contents of this document have not been created, reviewed, edited, or approved by Dr. Miles Weinberger, MD, in any manner, fashion or form, and do not represent his medical advice or opinion. Dr, Weinberger reserves the right to charge a fee for his medical assistance. Dr. Weinberger reserves the right to refuse service for any reason without recourse. Any and all opinions contained herein are the opinions of Dennis Buettner and nobody else. HabitCough@Gmail.com
 

References on this website to any specific company, organization, commercial product, process, or service, or the use of any trade, firm or corporation name is for the information and convenience of the public, and does not constitute endorsement or recommendation. Mentions of such entities or persons on this website is never to be considered an endorsement, recommendation or referral in any manner fashion or form.

Mr. Dennis E. Buettner
The Habit Cough Association™
Cough Project Research Associate for:

Miles Weinberger MD
Visiting Professor of Pediatrics,
University of California San Diego
Professor Emeritus, University of Iowa